Nabídka z menu zážitkové gastronomie
ČERNÁ LOUŽE, penzion a restaurace

Pokrmy jsou připravované týmem zkušených kuchařů a vynikají nejen vyváženými chutěmi, ale i krásným vzhledem, jenž uchvátí zákazníkovi oči.

Předkrmy a polévky

Foie gras s granátovým jablkem, skořicovou omáčkou a bramborovým šnekem
250,-

Hovězí tartar s dýňovým olejem a celerovým salátkem
170,-

Hovězí consomé se zeleninou a špekovým knedlíkem
70,-

Denní polévka
50,-

Hlavní chody

Kukuřičné kuře s bramborovou kaší, čerstvým špenátem a omáčkou ze smržů
240,-

Sumec na zelenině s bylinkovou sušenkou a citronovou omáčkou
320,-

Dančí hřbet s dýňovým pyré, mrkvovým chipsem a omáčkou z černého rybízu
430,-

Flank steak s bramboro-pistáciovými špalky, sušenými švestkami a kávovou omáčkou
390,-

Konfitované kachní stehno se závinem plněným zelím a hrozinkami na másle
260,-

Cuketové špagety se sušenými rajčaty, olivami a hoblinami parmezánu
220,-

Deserty

Kakaová placka s karamelkou, ovocnou pěnou a mátovým prachem
115,-

Černá louže
150,-

Výběr z domácích zmrzlin a sorbetů
90,-

Variace francouzských sýrů
260,-