Nabídka z menu zážitkové gastronomie
ČERNÁ LOUŽE, penzion a restaurace

Pokrmy jsou připravované týmem zkušených kuchařů a vynikají nejen vyváženými chutěmi, ale i krásným vzhledem, jenž uchvátí zákazníkovi oči.

Předkrmy a polévky

Foie gras s brusinkovou brioškou, tymiánovým želé a limetovou omáčkou
230,-

Hovězí tataráček s olejem z římského kmínu a kostičkami mladé kedlubny
170,-

Pikantní krevety se salátem z pečených paprik a lingviny
230,-

Telecí consomé se zeleninou a játrovým závinem
70,-

Polévka dle denní nabídky
50,-

Hlavní chody

Pečený vepřový bok s kapustovým zelím s karamelizovanými jablky s bramborovými plackami
210,-

Ryba s cuketovou terinkou, cherry rajčátky a koriandrovou omáčkou ze smetany
290,-

Supreeme z kukuřičného kuřete s pyré z topinamburu, restovanou cuketou a pažitkovou omáčkou
240,-

Noky z červené řepy s opečeným kozím sýrem sypaným vlašskými ořechy a jemnou smetanovou omáčkou
210,-

Hovězí flap steak bramborovo-celerovým pyré, restovanou mrkví na másle a omáčkou z červených pomerančů
320,-

Deserty

Černá louže
150,-

Rajčatová zmrzlina s košíčkem se sýrovým krémem a bazalkovým pestem
120,-

Variace francouzských sýrů
260,-

Výběr z domácích zmrzlin a sorbetů
90,-