Nabídka z menu zážitkové gastronomie
ČERNÁ LOUŽE, penzion a restaurace

Pokrmy jsou připravované týmem zkušených kuchařů a vynikají nejen vyváženými chutěmi, ale i krásným vzhledem, jenž uchvátí zákazníkovi oči.

Předkrmy a polévky

Foie gras s listovým těstem se švestkovou omáčkou a šípky

240,-

Tataráček z hovězího masa s majoránkovým olejem a karamelizovanou cibulkou

170,-

Hovězí vývar se zeleninou julien a bramborovým knedlíčkem plněným masem

75,-

Polévka denní nabídky

50,-

Hlavní chody

Telecí kostka na smetaně s houbovým knedlíkem a zeleninou

240,-

Ryba dle denní nabídky s pyré z brambor violette s chipsy z malých žampionů a smetanovou omáčkou

310,-

Jelení hřbet s bramborovo dýňovými špalky s marinovanými brusinkami a jalovcovou omáčkou

380,-

Steak z hovězí svíčkové s terinkou z červené řepy s bramborovými kuličkami a ořechovou omáčkou z demi glass

580,-

Supreme z kukuřičného kuřete s konfitovanými brambůrky s jemnou zeleninou a se smetanovou omáčkou z listové petržele

240,-

Kroupové rizoto se špenátem a cherry rajčátky s hoblinkami parmazánu

210,-

Deserty

Pistáciová pěna na piškotu s marinovanými višněmi

130,-

Černá louže

150,-

Variace francouzských sýrů

260,-

Výběr z domácích zmrzlin a sorbetů

90,-