Nabídka z menu zážitkové gastronomie
ČERNÁ LOUŽE, penzion a restaurace

Pokrmy jsou připravované týmem zkušených kuchařů a vynikají nejen vyváženými chutěmi, ale i krásným vzhledem, jenž uchvátí zákazníkovi oči.

 

Předkrmy

  • Hovězí tataráček s citronovým olejem, mangovým salátkem a opečenou bagetkou – 170,-
  • Foie gras s brioškou s rakytníkovou omáčkou a chutney z červené řepy a pomeranče – 240,-
  • Polévka dle denní nabídky – 50,-

 

Hlavní chody

  • Hovězí rumpsteak s bramborovou terinkou, cuketovým juliene a pepřovou
    omáčkou z demi glace – 410,-
  • Candát na pečené podzimní zelenině s limetkovou omáčkou z demi glace – 290,-
  • Mufloní hřbet s bramborovými spirálami, pečeným hřibem a perníkovou omáčkou – 290,-
  • Supreme z kukuřičného kuřete mrkvovým pyré, bílou ředkví a smetanovou
    omáčkou z koriandru – 250,-
  • Pečený králík s žemlovou nádivkou a růžičkovou kapustou – 250,-

 

Deserty

  • Jablečný koláč s vanilkovou zmrzlinou a skořicovou omáčkou – 110,-
  • Černá louže – 150,-
  • Výběr z domácích zmrzlin a sorbetů – 90,-
  • Variace francouzských sýrů – 260,-